Friendship Loyalty is Our Commitment

[AGM2014] | Calon-Calon Jawatankuasa ...

blank
Assalamualaikum semua, Pasti ada yang tidak sabar ingin mengetahui siapakah calon-calon untuk Jawatankuasa Induk FLOC bagi tahun 2014/2015 kan. Setelah di buat pengiraan pada 20 Mac 2014 yang lepas, inilah antara calon-calon yang telah disenarai pendekkan. Calon-calon ini adalah yang mendapat pencalonan tertinggi daripada kru yang telah membu [...]

[EDITED] Senarai Nama | Kad Touch N G...

list
Salam semua, Dibawah adalah senarai nama crew yang telah menempah kad Touch N Go FLOC versi VERV-X. Sila periksa butiran dibawah kerana maklumat ini yang akan DICETAK pada kad tersebut. SRFL1719 Norashikin Mohamed Bain JPP1487 ——————————– CRFL485 Azrul Farouk WWF5766 —& [...]

5 Hari Lagi AGM FLOC (M) 2014

Poster
Assalamualaikum semua, AGM atau Annual General Meeting FLOC kali ke 2 akan diadakan tidak lama lagi. Marilah kita beramai-ramai berkumpul dan memeriahkan lagi acara ini. Dibawah adalah maklumat penuh AGM FLOC (M) 2014. Tarikh : 29 Mac 2014 Masa : 2.00 petang Tempat : Kompleks Rakan Muda Bukit Kiara. Koordinat : 3°8’25″N 101°38 [...]

DITUTUP | Kad Touch N Go FLOC versi V...

drafttng_4
Tempahan kad Touch N Go FLOC versi VERV-X telah ditutup. Terima kasih kepada semua crew yang menempah. Semua nama tempahan akan di kemaskini. Boleh rujuk pada link di bawah. Senarai Nama Harga kad ini adalah seperti berikut : Ahli Rasmi : RM30 Bukan Ahli Rasmi : RM40 Dengan pembelian kad ini, anda dengan secara automatik akan menjadi ahli [...]

Coretan AGM 2013

IMG_7395
Assalamualaikum dan selamat sejahtera, Uiii, dah lama x membebel dalam ni kan. Almaklumlah, penulis agak sibuk sejak akhir2 ni. Apa kkhabar semua ye? Harap FLOCians dan semua pembaca sihat hendaknya. Erm, lama tak menulis tak tau nak tulis apa untuk semua. Ok, pada bulan Mei yg lepas telah diadakan AGM bagi FLOC (M). Ait, AGM pun xtau. AGM [...]

SENARAI NAMA CREW YG TELAH MEMBUAT BA...

SENARAI NAMA CREW YG TELAH MEMBUAT BAYARAN SMB
Berikut adalah nama crew yang telah membuat pembayaran untuk ‘Saga Mega Bash‘ 2013. CRFL 593 – Mohd Rasul Bin Ishak – CIMB CRFL 523 – Nur Zaitulakma Binti Ariffin - CIMB CRFL 171 - Amirul Hasraf Bin Abu Hassan - Public Bank CRFL 945 – Nor Haslina Binti Othman – CIMB SRFL 434 - Muhd Eskandariyan Bin [...]

Jom Sembang!

Video Pilihan

Categories